Makine Mühendisliği Bölümü...07.08.2020 14:46 Staj ödevleri ile ilgili duyuru anasayfamızda paylaşılmıştır....

Değerli öğrenciler,

22.04.2020 tarihli Fakültemiz Yönetim Kurulu kararı uyarınca Fakültemiz bölümlerinde 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılını kapsamak üzere,

Mezuniyetleri için sadece stajları kalan ya da bahar döneminde tüm derslerini alıp başarılı olduğu takdirde mezun durumuna gelebilecek olan öğrencilerin kalan stajlarının bölümlerden gelen görüşler doğrultusunda ödev, uygulama dosyası, proje vb. etkinlikler ile uzaktan eğitim yöntemiyle yapabilmeleri kabul edilmiştir.

Bu durumdaki öğrencilerimizin, imzalı dilekçe ile bölüm başkanlığımıza e-posta (Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.) yoluyla başvurması gerekmektedir.